A les Preses es respira, Primavera!

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les Preses presenta un nou programa d’activitats lúdiques i culturals

Primavera_LW

CONSULTA TOTES LES ACTIVITATS AQUÍ

El municipi ha editat per primera vegada una guia d’activitats programades per aquest mes de març i fins al juny. La guia es pot fer una tria d’activitats diverses organitzades, la majoria d’elles per les entitats del poble. Les àvies remeieres continuen oferint amb molt èxit els tallers de plantes i flors remeieres i medicinals al Parc de Pedra, també com a novetat per aquest any hi haurà cada mes teatre al Centre cultural de les Preses.

El dissabte 14 de març estrenen aquest nou període teatral la companyia de l’Orfeó popular Olotí amb l’obra “perfectes desconeguts”. També s’ofereixen classes de gralla o timbals per formar part del grup de grallers i timbalers de les Preses, tallers de punts de labors, taller de cants, ioga, taller d’il·lustració son algunes de les moltes propostes que es poden trobar en aquesta nova guia pressenca.

També s’hi poden consultar les activitats que s’ofereixen anualment en el municipi com: les classes de gimnàstica, taller de memòria, taller d’informàtica, pilates, taller de bonsais, aula de música, ioga kundalini, o ciclisme per part del club ciclista infantil Carles Torrent. Des de l’àrea de festes i esports de l’Ajuntament es va creure necessari fer aquesta nova guia per les moltes iniciatives que el poble té per part de les entitats del poble.

La guia és gratuïta i s’ha editat en format paper, però també es pot consultar a la mateixa web del municipi.

Tenim ganes de primavera, tenim ganes de bon temps per això t’hem preparat una guia d’activitats perquè puguis viure la primavera a les Preses! A les Preses es respira, Primavera!