A l’octubre començaran les obres de rehabilitació del pont de la travessera de la C-66 a l’entrada de Besalú

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’obra, amb un pressupost de prop d’1,2 milions d’euros, inclou la rehabilitació dels arcs de l’estructura i la construcció d’un nou tauler, amb una nova configuració de carrils i voreres

d9775ce7-bd7c-465d-be33-293a1106243f
Travessera de la C-66 (C-66z) a l’entrada del nucli urbà de Besalú

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat, per un import de prop d’1,2 milions d’euros, les obres de rehabilitació i millora del pont sobre el riu Fluvià de la travessera de la C-66 (C-66z) a l’entrada del nucli urbà de Besalú. Es preveu que els treballs comencin l’octubre vinent i tinguin una durada de sis mesos.

El projecte consisteix en la rehabilitació de l’estructura, que creua el riu Fluvià amb una longitud de 210 metres, i l’ampliació i redefinició de la calçada, per tal de garantir un bon estat de conservació del pont i millorar la seguretat de vehicles i vianants.

Les principals actuacions incloses són:

– Rehabilitació dels arcs del viaducte i reforçament de les cimentacions

– Substitució del tauler actual per un de nou, de 9 metres d’amplada, amb una calçada per a vehicles de 6,5m i una vorera al costat esquerre d’amplada lliure de fins a 1,5m –actualment té dues voreres de 80 cm cadascuna.

– Noves barreres de seguretat, integrades en l’entorn.

– Adequació de la senyalització