A partir d’avui, ja es poden adquirir les entrades per als espectacles familiars i de la faràndula de les Festes del Tura 2021

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dilluns 30 d’agost a les 10 h, s’obren les taquilles virtuals i presencials per reservar les entrades gratuïtes per als balls de la faràndula i els espectacles infantils de la programació de Festes del Tura. Demà serà el torn de la resta d’espectacles musicals.

Aquest dilluns, 30 d’agost de 2021, a les 10 h en punt s’obren les taquilles virtuals i presencials per poder reservar entrades per a les Festes del Tura 2021. Enguany, seguint les normatives i mesures dictades pel PROCICAT, els espais amb activitats han de tenir l’accés restringit i aforament limitat per prevenir i evitar contagis.

Per això, i amb l’objectiu d’assegurar una correcta distribució de les entrades, des de l’organització de Festes del Tura es va marcar un protocol per assegurar que el màxim nombre de persones podien gaudir de les activitats programades per a la Festa Major d’Olot.

D’aquesta manera, la reserva d’entrades es portarà a terme en dues fases. La primera arrenca aquest mateix dilluns, 30 d’agost de 2021 a les 10 h. Des d’aquesta hora ja es poden reservar els actes de la faràndula olotina: Ball dels Gegants, Seguici, Presentació del Gegant Tim i Ball de les Espelmes; així com els espectacles familiars: Ambauka, Xiula, Lali BeGood i el Pot Petit. Tots els esdeveniments i entrades són gratuïtes i, en aquest sentit, és imprescindible disposar d’entrada per poder accedir a l’espectacle o activitat.

Reserva d’entrades telemàtica o presencial

Hi ha dues vies per aconseguir reservar les entrades gratuïtes: telemàticament o presencialment. D’una banda poden descarregar-se accedint al portal entrades.olot.cat. Allà, es pot escollir l’espectacle en qüestió i, per obtenir l’entrada, és necessari seguir els passos que es marquen al portal, registrant-se i aportant les dades personals a cada un dels esdeveniments que es vulgui assistir.

Tant es pot demanar una entrada individual com el paquet de 5 entrades, com a unitat familiar. Cal tenir en compte que només es permet utilitzar una vegada el DNI a cada acte i que no és necessari demanar entrada per als menors de 2 anys o aquells infants que no ocupin seients.

Al mateix temps, informar que és possible que el correu de confirmació i enviament de les entrades pugui demorar-se un xic degut al gran nombre d’assistents i persones que hi accedeixen simultàniament.

A part del web, també es poden aconseguir les entrades a través del punt de venda físic situat a la taquilla de la sala El Torín els dies 30 i 31 d’agost i 1 de setembre de 10 a 13 h i de 17 a 19 h. RESERVA D’ENTRADES AQUÍ

Consulta tota la programació de les Festes del Tura 2021

DISSABTE 4 DE SETEMBRE

DIUMENGE 5 DE SETEMBRE

DILLUNS 6 DE SETEMBRE

DIMARTS 7 DE SETEMBRE

DIMECRES 8 DE SETEMBRE

INFORMACIONS D’INTERÈS

ACTIVITATS PARAL·LELES

MESURES DE PREVENCIÓ CONTRA LA COVID-19

Info: Ajunt. Olot