ATENCIÓ: Diumenge tancament dels túnels de Bracons i Sant Esteve d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Centre de Control de Carreteres tancarà els túnels de Bracons els propers diumenge 29 i dilluns 30 de novembre de 22.00 h a 6.00 h. Per raons de manteniment. El túnel de Sant Esteve d’en Bas ho farà el dilluns 30 de novembre de 22.00 h a 6.00 h, també per tasques de manteniment. Per més informació: Tel. 938 891 676 – administracio_cccvic.tes@gencat.cat

Les tasques de manteniment que es duran a terme diumenge i dilluns a l’eix de Bracons (C-37) comportaran restriccions de trànsit en tot el tram entre Torelló i la Vall d’en Bas. Els treballs requeriran el tancament d’aquesta via entre les 10 de la nit i les 6 del matí. L’itinerari alternatiu preferible que es proposa és agafar la C-17 fins a Ripoll i a continuació l’N-260. Tot i això, els conductors també podran circular per la C-25 fins a Santa Coloma de Farners i després prendre la C-63, o la C-153 per Rupit, aquesta només per turismes. Les actuacions que es realitzaran són essencialment revisions i millores d’instal·lacions de seguretat com la detecció automàtica d’incidències als túnels de Bracons, la reparació del cable radiant i el semàfor al túnel de La Sala, i el manteniment preventiu de càmeres panells i senyals a tots els túnels de l’eix.

També es durà a terme una revisió extraordinària de les juntes del viaducte de Rubió i la neteja del voral, voreres i arquetes al llarg de tot el tram.