A partir de l’1 de maig les inscripcions a la 6a Trepitja Garrotxa quedaran obertes

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Trepitja Garrotxa Solidària és el punt de trobada del trail running de la Garrotxa. En aquesta nova edició es repetiran els mateixos recorreguts.

El proper 26 i 27 d’octubre de 2019 tindrà lloc la sisena edició de la Trepitja Garrotxa solidària, l’única ultra trail solidària a l’Alta Garrotxa organitzada pel Centre excursionista d’Olot i en benefici de la Fundació Albert Bosch.

Aquesta nova edició la cursa repeteix els mateixos recorreguts: l’Ultra amb 84 km i 4500D+ que forma part de la copa catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC i qualificada amb 5 punts per la UTMB. El recorregut de la trail compta amb 53Km i 2900D+, està qualificada amb 3 punts per la UTMB. Finalment ofereix dues opcions de curses de muntanya: una de 23Km i 1200D+ i una altra opció de 13Km i 550D+; pensades per tots aquells amant del trail que busquen una distància més accessible sense deixar de descobrir camins i corriols.

Els recorreguts de l’ultra i de la trail, es disminueixen les distàncies i el desnivell positiu per sense perdre els punts forts de situar les curses en un espai tan emblemàtic com l’Alta Garrotxa.

La cursa forma part del codi de bones pràctiques en curses de muntanya per tal de fer-ne una activitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient; provocant que la nostra activitat en l’entorn tingui el menor impacte possible.

Tots els beneficis es destinen a projectes de recerca mèdica infantil gràcies a la col·laboració amb la Fundació Albert Bosch, ja que Noel Alimentària és el patrocinador de la prova esportiva i tots els beneficis es destinen a la seva fundació que treballa en projectes de recerca a l’Hospital de la Vall d’Hebron, especialitzat en malalties infantils.

Comparteix-ho amb els teus amics: