A partir de la propera setmana, ja podràs anunciar-te GRATUÏTAMENT a les xarxes socials a la Garrotxa per la campanya primavera-estiu

Comparteix-ho amb els teus amics:

A causa de la pandèmia, per segon any consecutiu, el digital elgarrotxi.cat dona un cop de mà al comerç local.

En l’anterior edició prop de 200 comerços, restaurants i empreses varen gaudir de la campanya

El digital elgarrotxi.cat, el mitjà de comunicació líder a les xarxes socials a la comarca (segons dades públiques), tornarà a posar en marxa per a tots els comerços i empreses de la Garrotxa, la campanya gratuïta de publicitat, que tant èxit va tenir en la passada edició.

Durant aquest cap de setmana publicarem les bases per poder anunciar el teu negoci gratuïtament a través de les plataformes de Facebook, Twitter, Integrem i via web a tota la Garrotxa i demarcació de Girona.

Com l’anterior edició, tota la gestió o consultes es farà de manera fàcil i ràpida via whatsapp o email, les novetats destacades d’enguany serà la incorporació de difusió a través d’Instagram, una de les xarxes que més està pujant en nombre d’usuaris. Tot i que el servei és completament gratuït, hi haurà la possibilitat de donar “si vols”, un donatiu voluntari per fer la inscripció per anunciar el teu negoci, a través de Bizum.

Els espais publicitaris es faran de manera rotatòria, repetitiva i seguint sempre l’ordre de contractació, i durarà gairebé sis mesos, fins al 12 de setembre de 2021.

Cal recordar que el digital elgarrotxi.cat, no rep cap subvenció i està completament en contra de com els polítics de la comarca gestionen les partides econòmiques als mitjans locals, que són totalment desorbitades, desproporcionades, partidistes i sense cap menà de criteri real, malgrat que la manera que té la ciutadania per informar-se en l’àmbit local han canviat radicalment en els darrers anys i que alguns mitjans locals han quedat totalment obsolets i molt per darrere dels hàbits habituals comunicatius de la gent.