A presó un home per 15 robatoris a Olot utilitzant les tapes d’embornals per trencar els vidres de les botigues

Comparteix-ho amb els teus amics:

A presó un home de 22 anys de nacionalitat colombiana i veí d’Olot, per realitzar 15 robatoris amb força a botigues d’Olot utilitzant les tapes d’embornals per trencar els vidres dels aparadors.

Els establiments d’Olot, entre el 18 de novembre al 25 de desembre de l’any passat, varen viure un increment de robatoris. En total van ser 15 robatoris, 3 amb una mateixa botiga. Les investigacions varen constatar que era un mateix lladre que utilitzava el mateix modus operandi en tots els seus robatoris, utilitzant les tapes d’embornals trencava els aparadors de les botigues per entrar al seu interior forçava les caixes enregistradores i s’emportava els diners.

La investigació portava a sospitar d’un home que ja tenia antecedents pels mateixos fets i que havia estat detingut feia poques setmanes per realitzar 17 robatoris en establiments de Girona, Salt i Banyoles.

El passat dimarts 5 de març es va poder localitzar i detenir al lladre, al carrer Pardal de la localitat d’Olot, com a presumpte autor d’11 robatoris amb força. El dijous 7 de març va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Olot, el qual en va decretar la seva llibertat. Però se’l va tornar a detenir el mateix dia, perquè es va esbrinar que també era autor de 4 robatoris més. Després de tornar a passar un altre cop pel jutjat d’instrucció de guàrdia d’Olot, es va procedir al seu ingrés a presó.

Info i fotos: Mossos d’Esquadra