A presó un lladre que va apallissar un home a Girona per robar una bossa de mà i un mòbil

Comparteix-ho amb els teus amics:

El company de la víctima va poder fer una foto a l’agressor abans que fugís

El jutge ha enviat a presó un delinqüent habitual que va apallissar un home a Girona per robar una bossa de mà i un telèfon mòbil. A un quart d’onze del matí del 29 de setembre, dos homes estaven buidant els contenidors de neteja quan van sorprendre a un jove agafant un telèfon mòbil de l’interior del camió. Els homes van sortir darrera el lladre. Aleshores, el delinqüent va deixar de córrer i es va encarar als dos homes. Va començar a apallissar-ne un amb cops de peu i de puny al tòrax i li va sostreure la bossa de mà que duia penjada. El seu company va aconseguir fer-li una foto a l’agressor i va socórrer la víctima.

Els homes van aconseguir que l’agressor caigués al terra i perdés la bossa que havia robat. Però el lladre va fugir corrent amb el telèfon mòbil, valorat en 260 euros que havia sostret de l’interior del camió.

La fotografia facilitada va ser clau perquè els Mossos d’Esquadra identifiquessin el sospitós el mateix dia a Girona. El van detenir com a suposat autor d’un delicte de robatori amb violència.

El delinqüent té 29 anys, és d’origen palestí i veí de Lleida. El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 30 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que el va enviar a presó. Girona (ACN).