A presó un veí d’Olot per intentar matar un home d’un cop de bat de beisbol al cap

Foto: Google. Plaça Pia Almoina d'Olot
Comparteix-ho amb els teus amics:

La víctima va ingressar en coma a l’hospital Trueta de Girona

Foto: Google. Plaça Pia Almoina d'Olot
Foto: Google. Plaça Pia Almoina d’Olot

El jutjat en funcions de guàrdia d’Olot ha enviat a presó un jove de 19 anys per intentar matar un home d’un cop al cap amb un bat de beisbol. La víctima ha patit un traumatisme cranioencefàlic i va ingressar en coma a l’hospital Trueta de Girona. Continua a l’UCI estable dins la gravetat. L’agressió va ser dissabte, a la plaça Pia Almoina d’Olot. La víctima i dos amics estaven asseguts a la terrassa d’un bar. Des d’un pis del mateix edifici, el detingut, Benaissa A. T., va començar a tirar objectes i a increpar els tres homes. Finalment, a tres quarts de nou del vespre, va baixar al carrer armat amb un bat de beisbol, es va enfrontar a la víctima i li va etzibar un cop al cap que el va noquejar.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de l’agressió dissabte a tres quarts de nou del vespre. Segons testimonis de l’atac, la víctima i dos amics seus estaven asseguts a la terrassa d’un bar de la plaça Pia Almoina d’Olot. Un veí de l’immoble, des d’uns pisos més amunt, els va començar a increpar i a llançar objectes.

Tot i que el grup de la víctima va intentar evitar l’enfrontament, posant para-sols per protegir la taula dels objectes que llançava, l’agressor no va parar d’emprenyar. Aleshores, en un moment en què els dos companys de la víctima van entrar dins el local, els altres dos homes es van començar a increpar, fins que la víctima va reptar l’agressor a baixar i solucionar els problemes cara a cara.

El jove va baixar armat amb un bat de beisbol. Llavors va ser quan els dos homes es van encarar i l’agressor li va assestar un cop amb el bat de beisbol a l’altre home al cap. Immediatament, la víctima va caure estes a terra inconscient.

L’agressor, va tornar a pujar a domicili i poca estona després en va sortir per fugir del lloc dels fets. Els serveis mèdics van atendre la víctima, que estava en estat molt greu per fractures al crani. El van traslladar a l’hospital Josep Trueta de Girona, on va ingressar en coma. L’home ha evolucionat favorablement, però continua ingressat a l’UCI i està estable dins la gravetat.

El sospitós de l’agressió, Benaissa A. T. va estar fugat fins l’endemà. A la tarda es va presentar a la comissaria de la Policia Municipal d’Olot dient que sabia que els Mossos d’Esquadra l’estaven buscant i es va entregar. Els agents el van detenir com a suposat autor d’un homicidi en grau de temptativa.

Aquest dimarts ha passat a disposició del Jutjat d’instrucció número 1 d’Olot, en funcions de guàrdia. Després de declarar, l’han enviat a presó provisional per intent d’homicidi.