Acompanyament emocional en temps de crisi: La ràbia

Comparteix-ho amb els teus amics:

Acompanyament emocional en temps de crisi: La ràbia

El passat divendres es va celebrar la primera de les trobades del cicle «acompanyament emocional en temps de crisi» dedicada a parlar sobre la por. Es va desenvolupar en un ambient proper i molt participatiu, amb l’encant afegit que ofereix l’exuberància del Parc Nou d’Olot.

La gent es va mostrar molt agraïda amb la iniciativa, que aquest divendres 3 de juliol torna a repetir-se. En aquesta ocasió el terapeuta Joan Rodríguez i el psicòleg Pablo Palmero la dediquen a la ràbia. Convidaran a compartir experiències viscudes en aquest context de crisi, tot ajudant a comprendre la funció natural d’aquesta emoció, les seves possibles perversions, i maneres de viure-la respectuoses i alliberadores. Una bonica manera de retrobar l’escolta, la comprensió i el consol del grup, després de tant de temps de confinament i aïllament social.

La trobada començarà a les 19h al Parc Nou d’Olot i es demana que cadascú porti una cadira, coixí o màrfega per seure a la gespa; es reservaran cadires per a gent gran. Hi haurà servei de bar per a qui ho desitgi. L’activitat s’ajornarà en cas de pluja.