Acorden a Santa Coloma de Farners no penjar propaganda electoral als carrers per estalviar

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ho han acordat a nivell local i conviden els partits d’altres municipis a que s’afegeixin a la iniciativa

Tots els partits polítics de Santa Coloma de Farners amb representació a l’Ajuntament i elegibles als propers comicis (ERC, CDC, i PSC), i també En Comú Podem i el PP, han acordat no posar publicitat electoral en els carrers de la ciutat durant la campanya de les eleccions del 26 de juny. Aquesta iniciativa sorgeix dels partits polítics de Santa Coloma de Farners, tot i que conviden els dels altres municipis a afegir-s’hi.

La decisió adoptada afecta tot el material que cada partit penja habitualment als carrers durant les campanyes electorals: banderoles, cartells, pancartes, etc. Aquest acord dóna resposta a la demanda ciutadana de màxim estalvi en aquesta campanya electoral, atès que és una repetició de la que es va fer fa sis mesos i es considera que tothom coneix suficientment les candidatures que es presenten.

Aquesta decisió no afecta a la resta de la campanya electoral, ja que sí que es preveu la celebració d’actes electorals i l’enviament domiciliari de paperetes i programes electorals.