Acte d’agraïment als joves de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Integra que van adequar i reparar la pista de bàsquet exterior del Pavelló d’Esports Municipal d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des de l’Ajuntament d’Olot s’ha portat a terme un acte de reconeixement i agraïment als joves de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Integra que van adequar i reparar la pista de bàsquet exterior del Pavelló d’Esports Municipal; una acció del Pressupost Participatiu de Joventut 2021.  

Aquest divendres, la regidora d’Educació i Joventut, Mariona Camps, ha participat en l’acte de reconeixement i agraïment als joves de l’itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Integra que van encarregar-se d’adequar i reparar la pista de bàsquet exterior que es troba a darrere del Pavelló d’Esports Municipal de la ciutat.

L’acció, incorporada dins del Pressupost Participatiu de Joventut 2021, ha permès repintar les línies de la pista de joc, canviar les cistelles i instal·lar nous bancs fent d’aquesta zona un espai de tertúlia i jove per al jovent de la ciutat. La proposta va ser presentada i realitzada pel grup de joves de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Integra amb la col·laboració de la Brigada Municipal, de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot i dels tècnics i tècniques dinamitzadores de l’Ideal-OJG.

Com en totes les actuacions del Pressupost Participatiu de Joventut de la ciutat, els joves no només proposen i decideixen les actuacions a realitzar, sinó que a més a més participen en la gestió i seguiment d’aquestes accions prenent responsabilitat i tasques per a la seva realització.

Els Pressupostos Participatius de Joventut, liderat per l’Ideal-Oficina Jove de la Garrotxa, forma part d’un seguit d’accions i activitats que tenen l’objectiu de fomentar la participació dels joves i el seu apoderament dins del marc del programa Olot, Ciutat Educadora. La iniciativa es porta a terme des de fa tres anys i, anualment, s’anima als joves de 12 a 29 anys a presentar propostes per tal d’invertir 10.000 € del pressupost de Joventut de l’Ajuntament d’Olot en activitats escollides, proposades i gestionades pels mateixos joves. Fins ara ja s’han portat a terme més de 20 projectes. Es pot trobar més informació al respecte aquí.

Info: Ajunt. Olot