Acte de Presentació: “Pensament Creatiul, Un valor a Educar”

Comparteix-ho amb els teus amics:

El dia 8 de juliol a les 10:30 del matí es realitzarà a l’escola Malagrida d’Olot, l’acte que englobarà la conferència: “Treballant la Creativitat des de l’Escola” i la presentació de l’itinerari “Educant la Creativitat, Potencia el teu Talent”.

A l’acte, que durarà aproximadament una hora i que creiem que pot tenir un gran interés per tots els mestres i docents interessats a millorar l’educació dels seus alumnes, es parlarà sobre l’experiència d’una escola, les Alzines de Girona, on s’estan realitzant grans esforços per promoure la creativitat. A més es presentarà l’itinerari promogut per la nostra fundació, per fer-ne extensible la informació i oferir la seva inclusió a les escoles de la ciutat d’Olot i de la zona dels voltants.

00119062014

A la presentació de la conferència: “PENSAMENT  CREATIU, UN  VALOR A EDUCAR”
A càrrec de Cecília Gafarot,mestra  de les Alzines i experta en l’ensenyament de la creativitat a les aules.  Autora del llibre “Receptes d’Aula”  Parlarà sobe la seva experiència  personal amb la creativitat a l’escola.

Seguida de la presentació: “EDUCANT LA  CREATIVITAT,  DESENVOLUPA EL  TEU TALENT” 
Miquel Àngel Oliva, Director de la  Fundació per a la Creativació i impulsor  de l’educació de la Creativitat i la Innovació, presentarà l’itinerari educatiu que  proposem per a les escoles des de la  Fundació per a la Creativació.