Activitats esportives per a la gent gran de la Garrotxa als Jocs Emporion

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya organitzen els Jocs Emporion; un esdeveniment poliesportiu coordinat pels consells esportius de la demarcació de Girona que els dies 20, 21 i 22 de maig reunirà prop de 4.000 esportistes al Pla de l’Estany.

Una de les novetats de l’edició d’enguany dels JocsEmporion és l’ampliació del públic destinatari, amb una oferta d’activitats destinada a gent gran. Pensant en aquests participants s’ha organitzat, divendres 20 de maig, al matí,al parc de la Draga de Banyoles una volta a l’Estany (6.200metres) en modalitat de marxa nòrdica (nordic walking) acompanyats per una instructora professional i pels dinamitzadors dels parcs urbans. A més, també s’ha previst com activitat
alternativa un recorregut per l’entorn de l’Estany caminant.

Jocs Emporion

Durant totes dues activitats està prevista la instal·lació de punts d’avituallment saludable i en finalitzar l’activitat es realitzaràun esmorzar conjunt. El cost d’aquesta matinal d’activitat saludable pera la gent gran en el marc dels Jocs Emporion és de 5 euros per persona, que inclouen el trasllat des d’Olot a Banyoles en autobús, activitat, esmorzar, un obsequi i l’assegurança personal.

Més informació i inscripcions al Consell Comarcal de la Garrotxa, al telèfon 972 27 49 00.