Actuació de millora al tram d’Olot de la carretera de Riudaura

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament adjudica els treballs d’asfaltatge de la via, d’acord amb el conveni signat amb la Diputació de Girona.

La proposta s’ha aprovat a la Junta de Govern Local d’aquest matí que també ha donat llum verd a l’arranjament de part de la coberta de la llar d’infants de les Fonts.

El passat mes de febrer l’Ajuntament d’Olot va signar un conveni amb la Diputació de Girona per realitzar obres de millora al tram municipal de la carretera de Riudaura. L’acord establia que prèviament el Consistori havia de portar a terme l’arranjament d’uns 500 m2 de fresat i reposició amb 5 centímetres d’aglomerat asfàltic en zones que havien quedat deformades i amb fissures.

La Junta de Govern Local d’aquest matí ha aprovat l’adjudicació de l’obra a l’empresa Josep Vilanova per un import total de 9.644 euros. Els treballs començaran a l’alçada dels Pisos Garrotxa i afectaran una superfície de 500 m2 en direcció a Riudaura. L’Ajuntament acordarà amb la Diputació de Girona el calendari d’execució de l’obra, prevista inicialment per aquest setembre. Una vegada finalitzada la fase que correspon a l’Ajuntament, la Diputació s’encarregarà de l’asfaltatge de la via dins del programa de millora de la xarxa viària de la demarcació. En total, l’actuació tindrà un cost de més de 13.000 euros.

“Ben aviat començaran les obres de la carretera de Riudaura, molt necessàries per millorar l’estat d’una via en la que tot i que ja s’hi havia actuat hi havia un tram pendent de fer” ha afirmat l’alcalde Josep M. Corominas. Corominas també ha avançat que “a les properes setmanes també es veuran obres a la llar d’infants de Les Fonts ja que aprofitarem l’estiu per arreglar part de la coberta”. La Junta de Govern Local ha aprovat els treballs permetran arreglar el voladís de la façana posterior del centre (format per elements metàl·lics i de fusta), que havia quedat malmès per filtracions d’aigua. L’empresa Arco Muntatge (Servicios Empresariales del Maresme) portarà a terme l’actuació que s’iniciarà de forma immediata perquè pugui estar a punt a l’inici del curs escolar. Els treballs s’han adjudicat per 23.224 euros i tenen un termini d’execució d’un mes.

Info: Ajunt, Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: