Un Policia Nacional, de 38 anys, detingut per matar d’un tret la seva parella a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament d’Olot ha decretat tres dies de dol i s’han suspès diversos actes

Foto: Cèsar Vegas de 38 anys i agent de la Policia Nacional – Xarxes socials

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte al matí a Cèsar Vegas de 38 anys i agent de la Policia Nacional, de nacionalitat espanyola i veí d’Olot relacionat amb la mort la seva parella Irene Lopez Lopez, nascuda a Malaga i resident a Olot.

Pels volts de les 08.20h, els Mossos d’Esquadra han rebut avís que s’havia localitzat el cos sense vida d’una dona dins del seu domicili al barri de Sant Cristòfol les Fonts a Olot. El fill adolescent de 14 anys ha trobat el cadàver de la seva mare quan tornava a casa de matinada. Diverses dotacions policials s’han desplaçat al lloc dels fets on han localitzat el cadàver d’una dona que presentava signes de violència i d’un tret al cap.

A l’interior del domicili hi havia un home que ha estat detingut per aquests fets i que s’hauria intentat suïcidar amb la mateixa pistola que va matar la seva parella.

La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir les causes de la mort i s’ha decretat el secret de sumari.

RELACIONAT:

VÍDEO i FOTOS: Més de 500 persones en la concentració i minut de silenci a Olot per la dona assassinada en mas de la seva parella

Comparteix-ho amb els teus amics: