Ada Colau respon a les acusacions de saltar-se el confinament municipal per passar uns dies a la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ada Colau a traves de la web de Barcelona en Comú respon a les acusacions de saltar-se el confinament municipal per passar uns dies a la Garrotxa

barcelonaencomu.cat – Ha corregut l’acusació per Twitter i diversos mitjans digitals que Ada Colau va saltar el confinament municipal per anar a una casa rural durant les dates de Reis. Aquesta acusació és falsa.

Ada Colau va pujar a la casa rural a Sant Iscle de Colltort al municipi de Sant Feliu de Pallerols, on hi havia la seva família. Hi va pujar la Nit de Reis, data en la qual estava permès el desplaçament entre diferents municipis per anar a un allotjament turístic. També estava permès el desplaçament entre municipis els dies posteriors a Reis per al retorn al domicili habitual. En el cas de l’alcaldessa, va complir escrupolosament amb la normativa.

Alguns dels mitjans digitals, tot i tenir titulars acusatoris, acaben reconeixent que Colau no va incomplir cap normativa. Per què llencen el titular, doncs?

Ajuda’ns a combatre la desinformació i les fake news: comparteix aquest desmentit!

Qui ha creat la fake new? Metrópoli Abierta

Qui l’ha difós? ElNacionalLibertad DigitalToni Cantó (C’s), Francesc Dalmases (JxCat), Jordi Martí Galbis (JxCat), Mark Serra (JxCat)

Info: barcelonaencomu.cat

Comparteix-ho amb els teus amics: