Adjudicada la redacció de l’estudi informatiu de la variant nord d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’actuació analitzarà les diverses alternatives de traçat del tram entre el futur enllaç Olot oest i la connexió amb l’A-26

Es desconeix ara per ara, quan començarien les obres i el més important, quan arribaria el finançament

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat la redacció de l’estudi informatiu de la variant nord de la C-37 al seu pas per Olot, en concret en el tram entre el futur enllaç oest i la connexió amb l’A-26. Aquesta infraestructura té com a objectiu millorar la mobilitat a l’entorn del municipi i, juntament amb la variant de les Preses i un altre tram de la variant d’Olot, completar el corredor Vic – Olot per Bracons.

L’estudi, del qual ara s’adjudica la redacció, analitzarà les diverses alternatives de traçat del tram, d’uns quatre quilòmetres de longitud. L’àmbit s’inicia al futur enllaç Olot oest –boca nord del futur túnel de la Pinya– i finalitza a l’actual enllaç entre les carreteres A-26 i C-153 (final de l’autovia Besalú – Olot).

La nova carretera disposarà de tres connexions amb la xarxa local: dos als extrems de l’actuació (enllaç Olot oest i enllaç amb l’A-26/C-153), i un enllaç central a l’alçada del polígon industrial Pla de Baix.