Adrián Sastre Díaz és el guanyador de les beques ENFooCA, premis Arnau Bartrina Luque, de projectes audiovisuals relacionats amb la biodiversitat i el paisatge

Comparteix-ho amb els teus amics:

Adrián Sastre Díaz (Noreña-Asturias, 2001) és el guanyador de les beques ENFooCA, premis Arnau Bartrina Luque, de projectes audiovisuals relacionats amb la biodiversitat i el paisatge. Sastre, que és alumne del cicle superior de Fotografia de l’Escola d’Art d’Oviedo, ha estat becat pel projecte «Burbujas», que fins al 2 de maig està duent a terme en una estada a la cabana de Can Jordà. El jove asturià treballa per captar imatges de paisatges nocturns del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Ho fa amb un dispersador de llum creat per ell mateix.

El treball Sastre restarà a la biblioteca del Parc Natural. La beca ha estat dotada amb 1.500 euros i és possible gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal de la Garrotxa i de l’Ajuntament d’Olot, del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, de l’Observatori del Paisatge de Catalunya i de l’Escola d’Art d’Olot.

Aquestes beques les promou l’Associació en Record a l’Arnau Bartrina Luque, que a principi de l’octubre de l’any passat, ja va lliurar els premis ENFooCA, en memòria d’aquest jove de 16 anys de Montagut i Oix, mort per la picada d’un peix aranya quan captava imatges del fons marí. La guanyadora va ser l’Emma Reixach, que és qui va crear la imatge corporativa. També es va premiar el fotògraf professional Xavi Bou, pel seu projecte Ornitographies.