Afectacions de trànsit fins dimecres dia 5 d’octubre a la carretera de la Canya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Per treballs d’asfaltatge, que començaran aquest dijous i s’allargaran fins dimecres 

Han començat les obres d’arranjament de la carretera de la Canya. S’asfaltarà el tram comprès entre la rotonda de la Rodona i la rotonda d’accés a Olot, des de l’autovia A26 i l’encreuament amb la N260 amb la carretera cap a Sant Joan les Fonts.

Els treballs duraran fins dimecres dia 5. Durant aquests dies quedarà tancat al trànsit un carril de circulació: el que va des de la rotonda de la Rodona a la Canya. Els vehicles es desviaran per la carretera de les Tries i l’avinguda Les Mates. Mentre durin les obres, la millor alternativa per als conductors que surtin d’Olot per accedir a l’autovia serà per la carretera de Les Tries direcció a Sant Cosme.

Les obres de millora de la carretera és un encàrrec de la Generalitat de Catalunya, que formen part de les tasques de manteniment d’aquest tram de la C153, que és titularitat del Govern Català. Es demana prudència als conductors que aquests propers dies circulin per aquest sector de la ciutat, afectat per unes obres molt necessàries per millorar l’estat del paviment d’un dels principals accessos a la ciutat.

Fes clic a l’imatge per ampliar mapa

foto-002