Demà i dijous, afectacions de trànsit per la “Volta” a Catalunya a la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

La prestigiosa “Volta” a Catalunya del 2015 és a tocar. El dilluns 23, més de dos-cents corredors de 24 equips completaran la primera de les set etapes previstes, amb sortida i arribada a Calella de la Costa. L’endemà dimarts 24, el pilot professional sortirà de Mataró i finalitzarà la segona de les jornades de competició de 195,5 km a Olot, que vint anys després tornarà a ser final d’etapa.

La nombrosa caravana ciclista passarà un primer cop, entre les 3 i 1/4 de 4 de la tarda, provinent de les Preses, i un cop a la Solfa agafarà l’avinguda Sant Jordi i es desviarà a la rotonda que porta a Santa Pau i Mieres. Un allargament fins a Banyoles que tornarà els millors corredors del moment a Olot, on és previst que creuin la meta d’arribada situada al capdamunt de l’av. de Santa Coloma, entre 3/4 de 5 i les 5 de la tarda, depenent del ritme que imprimeixi el grup.

La “Volta” entrarà a Olot per Sant Cosme i es podrà veure passar per la carretera de les Tries, l’avinguda de Girona, l’avinguda Onze de Setembre, el carrer Tomàs de Lorenzana i el carrer Mulleras, girarà a la plaça Clarà i pel passeig de Barcelona enfilarà el tram final fins a la meta situada davant del Carrefour.

Això obligarà a tallar el trànsit, per qüestions òbvies de seguretat, 25 minuts abans no arribi. Per la qual cosa ja des d’ara es recomana a tots els ciutadans que programin amb antelació els desplaçaments habituals i que, atesa l’afectació, es busquin mitjans i vies alternatives ja que la ciutat quedarà tallada.

Consulteu aquí, els horaris previstos de pas AQUÍ

Els millors del moment. És indubtable que, per calendari, la “Volta” està considerada una prova estratègica per a la preparació de la temporada. D’aquí que cap dels equips grans es vol perdre l’oportunitat de testar l’estat de forma dels seus conjunts i caps de files. Valverde, Contador, Purito Rodríguez, Froome són només alguns dels grans noms de referència que ja tenen confirmada la seva participació en la ronda internacional catalana, que el dijous 26, en l’etapa reina entre Tona i la Molina (188,4 km) tornarà a creuar Olot provinent de les Preses, entre 1/4 i 2/4 de 2 del migdia. En aquest cas, els ciclistes es dirigiran cap a la Cantina, de pas per l’avinguda Santa Coloma, el passeig de Barcelona i la plaça Clarà, el c. Pare Roca, l’avinguda Reis Catòlics i l’avinguda de Sant Joan de les Abadesses. Un segon pas i una segona oportunitat per presenciar, encara que fuçaç, el pas d’una de les quatre millors voltes d’una setmana.

Vídeo: La “Volta” 2014
[vimeo url=”https://vimeo.com/90120136″ width=”560″ height=”315″]

Comparteix-ho amb els teus amics: