Afectacions en el trànsit amb motiu de la cavalcada per la festa de Sant Antoni d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge 8 de març se celebra a Olot la festa de Sant Antoni, amb una cavalcada que sortirà del recinte de l’antiga estació del tren a les 11’45 hores i que farà el següent recorregut:

– Av. Estació (en contra direcció del que és el sentit habitual).

– Passeig de Barcelona.

– c. Sant Rafael.

– Passeig d’en Blay i Passeig de Ramon Guillamet i una segona volta al Firal. Pugen pel costat del Colón, baixen per “Telyco”, passen pel Firalet des de l’antiga Auto Escola Portas fins a l’Ajuntament, on passen pel mig del passeig cap al costat del Casal Marià (sense entrar al c. Bolós). Pugen pel costat de l’actual Auto Escola Portas fins a ca l’Huix i cap a les cabines de telèfons. Baixen pel costat del Teatre i tornen a donar la volta, però quan són a l’alçada de l’Ajuntament, ja accedeixen al c/ Bolós i marxen.

De tornada fan el següent recorregut:

– c. Bolós

– Av. Reis Catòlics

– Plaça Catalunya

– c. Verge de Fàtima

– c. Pere Bretcha

– Passeig de Barcelona

– Av. Santa Coloma

– Av. Estació

Per aquest motiu, estarà prohibit aparcar al passeig d’en Blay durant tot el matí i una part del circuit de vianants quedarà tancat i bloquejat a partir de les 11’30 hores (c. Sant Rafael i Passeig de Ramon Guillamet).

El trànsit procedent del c. Lorenzana serà desviat cap al c. Marià Vayreda i el que vingui pel Marià Vayreda procedent de la ctra. de Santa Pau serà desviat cap al c. Lorenzana.

Els vehicles que circulen per l’av. Reis Catòlics seran desviats cap a la plaça Catalunya o bé quedaran retinguts a la cruïlla de l’Ideal. Als altres llocs, el trànsit quedarà retingut mentre passi la cercavila.

A les 14 hores el trànsit quedarà normalitzat.

[vimeo url=”https://vimeo.com/88582687″ width=”560″ height=”315″]