19e Festival de Música de Besalú

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després d’una parada forçosa degut a la pandèmia de la COVID-19, l’any passat, és amb gran alegria que anunciem la tornada del Festival de Música de Besalú, que ha arribat doncs a la 19ena edició.

VEURE PROGRAMA AQUÍ

Va néixer amb l’objectiu d’arribar a formar part del teixit cultural del territori i, amb els anys, ha demostrat haver aconseguit promoure i divulgar la música clàssica entre un públic fidel que, any rere any, omple els concerts.

Els concerts del festival seran tots al Monestir de Sant Pere de Besalú, a les 19h., tots els diumenges de setembre.

El festival arrenca el diumenge 5 de setembre, amb un concert amb àries d’òpera i cançons napolitanes, en al veu càlida i sensible del tenor JOSÉ DE EÇA, acompanyat al piano pel virtuós i expressiu LUÍS COSTA. En programa, La Bohème, Madame Butterfly, Rigoletto i les famoses “Torna a Surriento” , “A vucchella” o “Mattinata”. Un programa per a posar els pèls de punta!

El diumenge 12 de setembre serà el torn de les germanes BOBRINA PIANO DUO, un duet a quatre mans que interpretarà una obra famosíssima i molt inspirada del repertori simfònic: Peer Gynt del compositor Edvard Grieg. El programa es complementarà amb la deliciosa Fantasia en fa menor de Schubert, una obra mestra del repertori a quatre mans.

No podia faltar un recital de piano sol. Enguany i el 19 de setembre, el pianista GEORGI MUNDROV interpretarà un programa variat amb obres de Scarlatti, Chopin i el conegut “Carnaval” de Schumann, conjunt de peces petites que fan referència als diferents personatges d’un ball de disfresses.

I com a cloenda del festival, el 26 de setembre, un elèctric i emotiu concert de GOSPEL, amb els Gospelians de Girona i Karol Green de directora. Un concert que torna a petició popular. Els Gospelians ja van actuar el 2019 a Besalú, amb les entrades exhaurides i un èxit aclaparador.

El Festival està organitzat per Opus Artis, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Besalú i amb el patrocini de la Fundació Metalquimia, que ha donat el seu suport des de la primera edició del festival.

VEURE PROGRAMA AQUÍ

Comparteix-ho amb els teus amics: