3r Premi Poesia Eròticamorosa d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

3r Premi Poesia Eròticamorosa d’Olot

El proper diumenge dia 1 de març tindrà lloc el 3r Recital de Poesia Eròticamorosa d’Olot. Es farà a la Sala El Torín d’Olot a les 18:00.

En el transcurs del recital-espectacle es notificaran quines són les 23 poesies eròtiques finalistes corresponents al 3r Premi de Poesia Eròticamorosa d’Olot. Les poesies finalistes, seran recitades per un grup de rapsodes de Rapsòdia Veus Literàries.

Conduirà l’acte la periodista Carme Canet. La Festa serà amenitzada amb l’actuació de Clara Sánchez, acompanyada al piano per Elisa Planagumà.

També es farà la presentació i lliurament del poemari del 3r Concurs de Poesia Eròticamorosa d’Olot, del diploma de participació i del reconeixement especial als tres millors poemes, que inclou un àpat per a dues persones al Restaurant Ca l’Enric per el 1r classificat, al Restaurant la Deu pel segon classificat i al restaurant La Moixina pel 3r classificat.

En acabar el recital s’obsequiarà amb una copa de cava i coca a tots els assistents.

L’ entrada al recital és de taquilla inversa, és a dir en acabar l’actuació, es pot deixar un donatiu o bé comprar el llibre del 3r Concurs.

foto de CIT - Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot.