Actes 25-N – Alba, Associació de dones de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Amb motiu del 25-N, Alba, Associació de dones de la Garrotxa, organitza per aquest dijous una taula rodona sobre les dones a l’Afganistan i dissabte el tradicional acte a les escales de Sant Esteve

Un any més, pel 25 de novembre ens sumem a la commemoració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Aquesta vegada, s’han preparat dues propostes.

La primera es farà el mateix dijous, 25 de novembre, a les 7 del vespre a la sala d’actes del Centre Catòlics d’Olot. Conjuntament amb la fundació Cepaim hem organitzat la conversa “25-N. Violència en pell afganesa“. Hi participaran Lina Fazli, directora de biblioteca, i Fatemah Mohammadi, metgessa. Dues afganeses que han hagut de fugir del seu país i actualment viuen a Olot. Amb l’ajuda de la intèrpret Sara Raeisi, coneixerem la seva experiència. També intervindran membres del Cepaim i d’Alba Associació de Dones de la Garrotxa. En acabar hi haurà torn obert de preguntes.

El dissabte 27 de novembre, es farà el tradicional acte commemoratiu a les escales de l’església de Sant Esteve. A les 7 de la tarda llegirem el manifest institucional i un minut de silenci per les víctimes de violència masclista d’aquest últim any. Per acabar, música amb Gòspel Cor Garrotxa. En cas de pluja, l’acte es realitzarà a l’entrada de la plaça del Mig, al túnel de Can Callís.

La propera activitat que s’ha previst des de l’associació, és la sortida a Barcelona per gaudir del musical Cantando bajo la lluvia, el proper dissabte 18 de desembre. Les sòcies podeu comprar les entrades dimarts i dimecres, 23 i 24 de novembre, de 5 a 7 de la tarda. I les no sòcies, dimecres 24, a 2/4 de 7 de la tarda.

El proper any 2022, la associació celebrarà el seu 30è aniversari i es preparant diversos actes commemoratius al llarg de l’any.