Activitats de tardor a Can Trona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja ha sortit la programació de tardor del Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas!! Activitats i propostes d’allò més interessants.

Foto: “When Tomatoes met Wagner” de Marianna Economou.

PROGRAMACIÓ:

SETEMBRE

Dijous 19 a les 19.00: Inauguració de l’exposició “Les Teixedes de Catalunya”, amb la col•laboració del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Divendres 20 a les 20.00: DOCS DEL MES: “Womanhood, què hi ha després de l’ablació”de Beryl Magoko. 2018. Alemanya. 90’ VOSC en alemany i anglès.

OCTUBRE

Divendres 4 a les 20.00: DOCS DEL MES: “Push: gentrificació i especulació immobiliària” de Fredrik Gertten. 2019. Dinamarca. 92’ VOSC.

Diumenge 13 a les 10.00: Jornades Europees de Patrimoni: Visita guiada al conjunt històric de Puigpardines a càrrec de Miquel Àngel Fumanal i Xavier Solà.

Dijous 17 a les 19.30: Inauguració de l’exposició “Perfils humans cartogràfics”. Collage de Ferran Coves. Un intent d’explicar la relació/estima, (a vegades, un difícil equilibri) de les persones pel seu entorn immediat, la Garrotxa, la Vall d’en Bas.

Divendres 25 a les 20.00: 9a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic. Tornarem a projectar el documental: “50 anys de la Vall d’en Bas”.

NOVEMBRE

Divendres 8 a les 20.00. DOCS DEL MES: “What Walaa Wants” de Christy Garland. 2018. Alemanya. 86’. VOSC, àrab subtitulat en català. (Palestina, dona, drets humans).

Dissabte 16 a les 18.00. Presentació del documental “El No a l’Ós. Crònica d’un conflicte”, sobre la reintroducció de l’ós al Pirineu com a símbol dels conflictes territorials entre el poder públic i les poblacions locals.

Dissabte 23 a les 19.00. Rapsòdia de Veus Literàries “Les ales de la papallona” de Montserrat Mas, dirigida per Santi Jou.

DESEMBRE

Divendres 13 a les 20.00. DOCS DEL MES: “When Tomatoes met Wagner” de Marianna Economou. 2019. Grècia. 72’ VOSC grec, francès i anglès subtitulat en català (agricultura, economia i consum).

>>> Olot Cultura: Compra d'entrades online de concerts i espectacles. AQUÍ

>>> Per incloure una activitat a la nostra agenda, envia un correu electrònic amb la informació o cartell de l'esdeveniment a: elgarrotxi.cat@gmail.com