Activitats: Viu la primavera a Sant Joan les Fonts 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha programat, per aquesta primavera, un seguit d’actes, espectacles i tallers en diferents espais municipals.

Amb l’objectiu d’apropar la biblioteca als nens i nenes el consistori segueix dinamitzant amb la proposta d’unes tardes de contes teatralitzats on els més petits podran gaudir d’uns espectacles dinàmics, atractius i propers. De la mà de diferens companyies teatrals i musicals ens endinsarem al màgic món de la lectura i dels contes infantils.

La primera de les actuacions serà el proper dimecres, dia 27 de març a les sis de la tarda a la Biblioteca Francesc Caula, amb l’espectacle de Bel Contacontes “Contes d’arreu del món”. Les altres actuacions es duran a terme els dies 25 d’abril i 15 de maig, per posar punt i final a aquesta proposta, el divendres 31 de maig tindrà lloc la Supernit a la Biblioteca organitzada des del Club Super 3. L’entrada és gratuïta en tots els esdeveniments però cal fer reserva prèvia a la biblioteca donat l’aforament reduït de cada actuació.

El programa “Viu la Primavera” comptarà també amb dues representacions teatrals; un espectacle familiar, el dia 13 d’abril a les cinc de la tarda amb Teia Moner i el seu espectacle “Tròpic” al Centre Cultural de Sant Joan les Fonts, amb un preu de 3€ l’entrada que es pot adquirir a l’Oficina de Turisme o a l’Ajuntament. El dia 22 de juny es farà la cloenda de tota la programació amb la representació de la nova obra de la companyia Una Càpsula de Teatre d’Olot, i el seu nou projecte teatral “Animals de Companyia”, l’entrada serà gratuïta i l’espectacle es farà a les vuit del vespre al mateix centre Sociocultural.

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts acollirà en aquesta programació uns tastos al Castell de Juvinyà, tots amb un preu de 15€. El divendres 12 d’abril amb Carles Xuriguera es farà un tast de vins del seu celler ‘Mas Patiràs’, el divendres 10 de maig un tast de gintònics a càrrec de ‘Liquid Club’ i el 21 de juny un tast de cerveses amb ‘Coffe & Beer’ el Bouquet i ‘Terra Aspra’. L’aforament dels tastos està limitat a 35 participants així que cal adquirir les entrades amb antel·lació a l’Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts.

Des de l’Àrea de Turisme i Promoció s’ha decidit incloure en la programació 7 activitats relacionades amb la ruta Ronda Croquis i el Parc de les Olors per dinamitzar els espais i donar a conèixer aquest patrimoni natural que tant ens caracteritza. Es duran a terme tres activitats relacionades amb el dibuix i la pintura, des de concursos a tallers a l’aire lliure inspirats amb els rosers del monestir o el saüc del Parc de les Olors, a càrrec de Miquel Alari.

També es podrà participar en tallers d’elaboració de remeis pels refredats, maceracions amb plantes medicinals o una xerrada sobre les plantes més comunes a càrrec de les Àvies Remeieres de l’Associació Pedra Tosca, així com també es podrà gaduir d’una sortida etnobotànica a Begudà, per conèixer l’ús de les plantes en la cultura popular, a càrrec de Jordi Zapada. Totes les activitats són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme.

Aquesta programació primaveral esdevé una proposta amb la que gaudir del món de les arts escèniques, la degustació gastronòmica i en definitiva la coneixença del nostre patrimoni natural i cultural; pensat tant pels santjoanencs i santjonaenques com per tots aquells que vulguin venir a gaudir de les activitats programades que els hi resultin més interessants.

CONSULTAR TOT EL PROGRAMA AQUÍ