Concert: Els Pets

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest divendres i dissabte tindrà lloc al Teatre Principal d’Olot l’esperat concert dels Pets

Després de cinc anys del seu darrer disc d’estudi, Els Pets, tornen als escenaris amb tota la força de la ma d’un nou treball discogràfic: “SOM”. Amb una escenografia i posta en escena acurada, presenten el seu nou disc en una gira que, a dia d’avui, ha exhaurit entrades en tots els llocs on han tocat.La seva dilatada trajectòria ha estat el preludi del seu trànsit cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu i, en aquesta nova gira, presentaran un directe que reflecteix un treball acurat, lluminós, juganer, eclèctic i artesanal, un directe exclusiu, amb un nombre més reduït d’actuacions al que ens tenen acostumats el grup. L’afany de proposar un directe nou, amb una connexió amb el públic més estreta, fa que, veure Els Pets, sigui un esdeveniment molt especial.

Els diners que es recullin es destinaran al programa #Invulnerables, de Sor Lucía Caram i l´Obra Social ‘la Caixa’, destinat a la lluita contra la pobresa.

Concert dels Els Pets
Divendres 17 de maig, 21 h, Teatre Principal d’Olot
Dissabte 18 de maig, 21 h, Teatre Principal d’Olot

>>> Olot Cultura: Compra d'entrades online de concerts i espectacles. AQUÍ

>>> Per incloure una activitat a la nostra agenda, envia un correu electrònic amb la informació o cartell de l'esdeveniment a: elgarrotxi.cat@gmail.com