Dansa: Suite TOC núm. 6

Comparteix-ho amb els teus amics:

Suite TOC núm. 6
Les impuxibles
Divendres 8 d’octubre de 2021, 19.30 h, Teatre Principal d’Olot

Suite TOC núm. 6
Quins són els paràmetres que estableixen una societat sana? Un concert, un espectacle, un espai fronterer per donar llum a un tema silenciat en la nostra societat: la simptomatologia del TOC (trastorn obsessiu compulsiu). Una aproximació a la perifèria dels discursos oficials contra l’hegemonia de les mirades imperants.Amb Suite TOC núm.6 hem volgut parlar del patiment mental. Aquest sempre ha estat present a les nostres vides, però des de fa relativament poc hem començat a posar consciència sobre què significa viure’l.

Ens toca en primera persona, perquè la Clara fa onze anys que va ser diagnosticada de TOC. Onze són molts anys per no haver-lo mirat encara a la cara. Som germanes, vam treballar juntes, hem conviscut durant molt de temps… En definitiva, compartim la quotidianitat.

A Suite TOC núm. 6 explorem l’estigma i com relativitzar aquest patiment, no fent-lo invisible, sinó entenent que vivim en una societat malalta on és molt difícil no emmalaltir. El consumisme i el capitalisme ferotge que ens envolten provoquen unes desigualtats profundes i generen un patiment que es fa molt difícil de sostenir individualment.