Exposició: “Invisibles” d’Alexandra Martorell

Comparteix-ho amb els teus amics:

Del 10 d’agost a l’1 de setembre exposició “Invisibles”, projecte guanyador de la beca Olot Fotografia 2019 d’Alexandra Martorell

Invisibles és una sèrie de retrats de l’artista Alexandra Martorell de dones madures que posen de manifest que existeixen, i que es fan valer, que no perquè compleixin anys s’apaguen, sinó que ens demostren que a la seva edat també poden brillar. En aquests retrats apareixen tal i com son, amb les seves arrugues, amb la seva trajectòria de vida; Són irreverents, valentes i desafiants, orgulloses de portar enrere una història i mil més que encara els queden per contar.

Alexandra Martorell és una artista d’obra polièdrica nascuda a València el 1984. La seva obra fotogràfica s’entén com un procés de reflexió al voltant de la realitat que ens envolta i alhora com una eina d’anàlisi i acció social. Destaquen com a una constant en la seva obra les qüestions de gènere, tal i com es fa patent al projecte Invisibles. Aquest ha sigut possible gràcies a la Biennal Olot Fotografia, un espai internacional de trobada que convida al debat i la discussió sobre la fotografia i tot el que l’envolta. Una cita obligatòria per a artistes d’aquesta disciplina.

La inauguració tindrà lloc el dia 10 d’agost a les 12h.