Exposició: Obres els dipòsits

Comparteix-ho amb els teus amics:

Obres els dipòsits

Oriol Vilapuig
31 d’octubre – 29 de novembre de 2020, Museu dels Sants

Obres els dipòsits
“Obres els dipòsits” és el títol guanyador del concurs convocat per Transversal per desenvolupar un projecte de creació artística de caràcter inèdit vinculat a les arts visuals.

Aquest té un caràcter temporal i consisteix a convidar deu artistes del nostre territori perquè estirin del fil d’obres, de documents i de vestigis que dormen, plàcidament, als dipòsits dels nostres museus. Es tracta, doncs, d’un exercici coral, de nova creació, pensat com a mosaic de propostes artístiques disseminades per deu ciutats i unit pel fet de partir d’un encàrrec comú.

Les tries poden ser molt diverses —una obra d’art, un llibre, un dibuix…—, i precisament aquesta diversitat és la que enriqueix el projecte, ja pretén visibilitzar la varietat d’interessos que, tant des del punt de vista artístic com personal, tenen cada un dels participants.

Els artistes i les ciutats que han format part d’“Obres els dipòsits” són els següents: Martí Ansón – Figueres; Lúa Coderch – Mataró; Anna Dot – Girona; Regina Giménez – Sant Cugat del Vallès; Oscar Holloway – Tortosa; Marla Jacarilla – Reus; Élia Llach – Vilanova i la Geltrú; Mariona Moncunill – Manresa; Ignasi Prat – Granollers i Oriol Vilapuig – Olot.