Exposició “Què i qui” de l’Escola Municipal d’Expressió

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Escola Municipal d’Expressió organitza una exposició, a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa. “Què i qui” és el títol de la mostra que es podrà veure a l’Hospici fins el 20 de juny.

La peculiaritat de l’exposició és que, a diferència d’altres anys, en què s’exposaven els treballs de l’alumnat, en aquesta ocasió està formada per peces realitzades per una part de l’equip docent del centre. Són quatre artistes que s’encarreguen de quatre especialitats d’entre la vintena que podem trobar en la programació de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot: la Irina Julià és la responsable d’Expressió Plàstica, l’Àngel Rigall de Tallers Artístics i Dibuix i Pintura, en Pep Sau de Fotografia i en Tavi Algueró d’Il·lustració i Còmic.

La de l’Hospici és la segona exposició que en aquests moments ofereix l’Escola Municipal d’Expressió. A més de la mostra de la Sala 15, l’EME també ha preparat “Contacte” una mostra que és resultat dels treballs fets per cinc de les professores de l’EME: l’Elena Güell de patchwork, la Gemma Ibars amb scrapbooking, la Carlota Rodríguez amb creacions tèxtils, la Mariona Piris amb joieria i la Ivet Bazaco amb ceràmica. Les autores han treballat a partir d’un mateix concepte però, cadascuna d’elles, de manera independent a partir de l’aplicació de la seva tècnica. Es pot veure fins al 13 de juny a Can Trincheria.

Comparteix-ho amb els teus amics: