Festes del Barri de Sant Cristòfor i Mas Bernat 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

DIJOUS 4 DE JULIOL

A 2/4 de 8 de la tarda

EL CLUB VÒLEI OLOT ens farà una demostració d’aquest esport a la zona verda del Parc Martí i Pol, al costat de la pista de bàsquet. Tot seguit, partit obert a tothom. Vine i anima’t a formar part del CLUB VÒLEI OLOT!*

A 2/4 de 10 de la nit
SESSIÓ DE CINEMA A LA FRESCA al parc Miquel Martí i Pol. La pel·lícula que es projectarà serà Bohemian Rhapsody, de l’any 2018, i apta per a majors de 13 anys*.

* Aquests actes es duran a terme al parc Miquel Martí i Pol.

DIVENDRES 5 DE JULIOL

A 3/4 de 7 de la tarda

CERCAVILA amb els gegants, cabeçuts i cavallets del barri, acompanyats pel grup de timbalers del barri, Trenkabaketes, els gegants de Sant Miquel, els gegants de Sant Esteve d’en Bas, l’Òliba Bisaroca de Benavent i la Vaca Simforosa de Sant Roc. (Sortida: carrer d’Esteve Paluzie Mayola, al capdamunt del carrer Sant Cristòfor).

A 2/4 de 10 de la nit

Inscripció dels participants i, a continuació, CONCURS DE TRUC al carrer Volcà Croscat, davant del bar Julis.

A la nit 7a FRANKFURTADA POPULAR al parc Miquel Martí Pol, a preus molt assequibles.

Tot seguit,

ESPECTACLE DE MÀGIA a càrrec de Sanyes mag.

A continuació,
Actuació dels grups garrotxins RELAT i MILíCIANS que, amb estils molt diferents, ens delectaran amb la seva música per fer-nos passar una estona ben agradable i divertida.
Tot, a l’escenari del C/ Verge de la Guia, al costat del parc Miquel Martí i Pol.

DISSABTE 6 DE JULIOL

A les 10 del matí

XOCOLATADA I CONCURS DE DIBUIX INFANTIL*. Premi per a tots els participants.

A les 4 de la tarda

Inscripció dels participants i, a continuació, CAMPIONAT DE BOTIFARRA al carrer Volcà Croscat, davant del bar Julis.

A 2/4 de 7 de la tarda

XX PUJA-I-BAIXA A BATET DE LA SERRA, cursa popular amb sortida al C/ Pere Gussinyé, al costat del parc de Bisaroques. La inscripció és de 2 € i hi haurà obsequis per a tots els participants. A més, en motiu del vintè aniversari, es regalarà una samarreta commemorativa als primers 125 inscrits.

A les 9 de la nit

SOPAR POPULAR a la pista esportiva del Parc Miquel Martí i Pol. L’assistència a l’àpat requereix la presentació del tiquet del sopar, que trobareu als establiments habituals del barri per 13 € i que per motius d’organització recomanem adquirir-los abans del 30 de juny com a data límit.

A les 11 de la nit

La Comissió de Festes sortejarà 3 lots, consignats en les butlletes venudes, consistents en un primer premi de 400 € (a bescanviar en tiquets als establiments anunciants i col•laboradors d’aquest programa), un segon premi (un pernil i una caixa de cava) i, per últim, el tercer premi (un quadre d’Assumpció Rubió i una caixa de vi). A continuació es durà a terme el sorteig del soci.

A les 12 de la nit

Ball popular de festa major amb el GRUP SIFASOL, amb cançons d’avui i de sempre, a l’escenari del carrer Verge de la Guia, al costat del parc Miquel Martí i Pol.

A 2/4 d’1 de la matinada

Elecció i presentació de L’HEREU I LA PUBILLA DEL BARRI 2019, als quals s’obsequiarà amb un sopar per a ells i un acompanyant per gentilesa de l’Hostal dels Ossos i del Restaurant el Ginjoler.

DIUMENGE 7 DE JULIOL

A 3/4 d’11 del matí

MISSA a l’església parroquial de les Fonts.

A les 12 del migdia

Audició de sardanes i tradicional ball de gegants, cabeçuts i cavallets del barri a la pista esportiva del parc Miquel Martí i Pol, amb la COBLA OSONA.

A les 5 de la tarda

Tornaboda al parc de les Bisaroques, amb berenar per a tothom.

Tot seguit i com a novetat d’enguany, espectacle de titelles amb el Grup PENGIM-PENJAM CIA i, a continuació, audició de sardanes amb la COBLA OSONA.

També hi haurà BALL de gegants, cabeçuts i cavallets del barri i, finalment, la BAIXADA D’ESPELMES fins al Mirador de la Pubilla, acompanyats del grup de timbalers del barri, TRENKABAKETES.

Nota: en el decurs de les actuacions musicals del carrer de la Verge de la Guia, davant del parc Miquel Martí i Pol, hi haurà un lavabo públic i servei de bar per part de la Comissió de Festes a preus populars.

Tanmateix, us informem que, en cas de mal temps, el ball del dissabte a la nit i la tornaboda del diumenge a la tarda es faran al local social del barri de les Fonts.

>>> Olot Cultura: Compra d'entrades online de concerts i espectacles. AQUÍ

>>> Per incloure una activitat a la nostra agenda, envia un correu electrònic amb la informació o cartell de l'esdeveniment a: elgarrotxi.cat@gmail.com