Festival de teatre social ENTRANYES de Sant Miquel – Les Tries

Comparteix-ho amb els teus amics:

El festival amb consciència social ‘Entranyes’ és una de les actuacions que s’organitzen des del Consell de Barri de Sant Miquel – les Tries en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM). Un festival que es durà a terme del 22 al 24 d’octubre.

‘Entranyes’ és un festival amb consciència social que proposa compartir i reivindicar amb les veïnes i veïns espais de diàleg i reflexió d’una manera crítica i participativa. Un Festival gestat i organitzat des del Consell de Barri de Sant Miquel i Les Tries d’Olot, que pretén ser un festival per a totes les olotines i olotins. S’emmarca en una de les accions del PIAM del barri com una clara aposta per articular espais de diàleg i reflexió a través d’accions culturals i socials.

Aquest any el festival arriba a la seva tercera edició i consta d’un total de 6 actuacions que es podran veure aquest cap de setmana a diferents espais de Sant Miquel: el casal de barri, l’espai Bufadors i la plaça de Sant Miquel. El canvi climàtic, el racisme, el refugi i les migracions seran els principals temes sobre els quals es reflexionarà aquest cap de setmana. Sis actuacions que versen sobre la nostra realitat social diària i que es podran veure gratuïtament d’aquest divendres 22 al diumenge 24.

Divendres, 22 d’octubre

  • 16.30h a l’espai Bufadors: ‘Khaled’. Camí de refugi
  • 18h a la plaça de Sant Miquel: ‘Kujira’. Centre de titelles de Lleida
  • 19.30h al casal de Sant Miquel: ‘Parad de paradme’. No es país para negras
  • 21h a l’espai Bufadors: ‘Khaled’. Camí de refugi

Dissabte, 23 d’octubre

  • 16.30h a l’espai Bufadors: ‘Khaled’. Camí de refugi

  • 17.30h a la plaça de Sant Miquel: ‘Amb P de pallasso’ de la cia. Sabanni

  • 19.30h al casal de Sant Miquel: ‘Huellas y sombras’. La colectiva

  • 21h a l’espai Bufadors: ‘Khaled’. Camí de refugi

Diumenge, 24 d’octubre

  • 18.30h al casal de Sant Miquel: ‘Recordando a Federico García Lorca’ Poesia a trenc d’Alba

Aquest cicle de teatre social l’ha organitzat el grup de Hastalas Teatre i Andruxai amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’AV de Sant Miquel. Una proposta per la qual continuen apostant els veïns i veïnes del barri amb l’objectiu d’augmentar les activitats culturals al barri i fer de Sant Miquel Les Tries uns barris més actius i participatius.