Fira de Santa Llúcia de Sant Feliu de Pallerols 2021

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Feliu de Pallerols es prepara per a la Fira de Santa Llúcia de Sant Feliu de Pallerols, que tindrà lloc els dies 11, 18 i 19 de desembre. Durant les tres jornades es podrà gaudir entre altres actes de l’exposició “Remences, la Lluita per la Llibertat”, la 2a edició de la Mostra el Cami de Pessebres, xocolatada i de la fira de bestiar i maquinària agrícola.

PROGRAMACIO FIRA DE SANTA LLÚCIA 2021
Sant Feliu de Pallerols

Dissabte 11 de desembre

– A partir de les 6 de la tarda, al local de |’Estacio, Obertura de l’exposicio “Remences, la Iluita per la Illibertat” presentada per Rosa Lluch. L’exposició estara oberta al public fins el dia 19 de desembre (Horari: Divendres de 18 h a 20 h. Dissabtes i diumenges d’11h a 13 hi de 18h a 20h).

Dissabte 18 de desembre

– A les 6 de la tarda, Inauguracio del Cami de Pessebres 2a edició, davant la Capella del Roser amb l’acompanyament del Cor de Cambra femeni FRUCTUS TEMPORIS d’Olot que cantara un repertori de nadales. Hi haura xocolatada al Firal organitzada per l’AMPA de I’Escola Rocalba.

Diumenge 19 de desembre

Durant tot el mati fira de bestiar i maquinaria agricola a la zona de la carretera de la Fabrega i mercat d’artesania i productes de proximitat a la Plaga el Firal. També hi haura Parades de diferents entitats del poble.

– A partir de les 10 hi fins a la 2 del migdia, a la Placa el Firal, Escudella barrejada de pagés per a tothom, amb donatiu per a La Maraté de TV3. Amb la col-laboració dels establiments de restauracié i comerg del poble.

– A partir de les 10 h, Portes obertes al Moli de la Conqueta amb visita guiada per a qui vulgui visitar-lo.

– Ales 11h davant l’Ajuntament, Recepcié pul Acte d’inauguració de la fira amb la Sra. Anna Barnadas i Lopez, secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament d’Accié Climatica, Alimentacié i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

– A partir de 2/4 de 12 del migdia, a la Plaga el Firal, Il “On caga la vaca?” Un sorteig on les vaques reparteixen la sort. Organitzat per la Comissio de Festa Major de Sant Feliu.

Durant tot el dia, es pot visitar el Cami de Pessebres. Ruta per diferents llocs del poble. A la Capella del Roser, punt d’informacié i venda de detalls nadalencs fets a ma per gent del poble per col-laborar amb la Marato de TV3.

RELACIONAT: