Fira del Fesol 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

PROGRAMA Fira del Fesol 2019

Dissabte 19 de gener:

VESPRE:

– A les 10 del vespre a la Sala d’Actes del Centre Cívic: CONCERT. Cançons de taverna de mar i muntanya, amb algun tema de Peret Blanc.

– Concert homenatge a la fi gura del violinista Peret Blanc de Beget (Pere Sala i Solé, 1917-1993), considerat un dels últims músics tradicionals del país. a càrrec de l’orquestrina Tururut Bonaigua
.
– Al fi nal, farinetes de fajol i ratafi a Russet per a tothom i sorteig del porc de Sant Antoni. (Es prega puntualitat).

Diumenge 20 de gener:

MATÍ:

– A partir de les 10: FIRA pels carrers i places de la vila.

– A partir de 2/4 d’11: CERCAVILA del BOU DE REUS acompanyat dels timbalers del seu seguici.

– A les 11: MISSA SOLEMNE a l’església parroquial en honor de Sant Antoni Abat, patró de la fi ra. A la sortida CANTADA DELS GOIGS DE SANT ANTONI pel Cor Parroquial de Santa Pau i BENEDICCIÓ D’ANIMALS davant l’església parroquial.

– A les 12: FESOLADA (degustació de diferents plats elaborats amb fesols de Santa Pau) a la plaça Major. Presentació del nou envàs de fesols cuits.

– A la 1 del migdia: parlaments de les autoritats presents i LLIURAMENT DEL FESOL D’OR 2019 com a cloenda de la Fesolada.

NOTA: En cas de mal temps la Fesolada i els actes del matí es celebraran al Pavelló Municipal.

>>> Olot Cultura: Compra d'entrades online de concerts i espectacles. AQUÍ

>>> Per incloure una activitat a la nostra agenda, envia un correu electrònic amb la informació o cartell de l'esdeveniment a: elgarrotxi.cat@gmail.com