Fira Orígens 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

PROGRAMA Fira Orígens 2019

AULA CUINA

DEMOSTRACIONS DE CUINA EN DIRECTE DE LA MÀ DE RECONEGUTS PROFESSIONALS.

DISSABTE 23 NOVEMBRE 2019

11.45 – 12.30 h
L’EXCEL·LÈNCIA DELS PRODUCTES DE TARDOR
Nandu Jubany (Can Jubany *, Calldetenes)

13.00 – 13.45 h
CUINA DE MAR I MUNTANYA DE L’EMPORDANET
Carme Picas (El Ginjoler, l’Hort del Rector, Sant Feliu de Guíxols, km0 Slow Food)

16.45 – 17.30 h
CUINA AMB PRODUCTES DE LA TERRA I VINS NATURALS DEL ROSSELLÓ
Aurèlia Mari (Via del Vi, Perpinyà, km0 Slow Food)

18.00 – 18.45 h
ESMORZARS DE FORQUILLA
Maria Nicolau (El Ferrer del Tall, Vilanova de Sau)

19.00 – 19.15 h
LLIURAMENT DE PREMIS
Millor Coca de Forner de Catalunya.
Millor Producte i Millor Estand de la Fira Orígens.

19.15 – 20.00 h
LA BECADA I ALTRES PLATS HISTÒRICS DE CAL’ENRIC
Isabel i Jordi Juncà (Ca l’Enric*, Vall de Bianya)

DIUMENGE 24 NOVEMBRE 2019

11.45 – 12.30 h
CUINA DE TARDOR AMB PRODUCTES DEL GARRAF
Núria Lucas (El Dinou, Vilanova i la Geltrú, km0 Slow Food)

13.00 – 13.45 h
DEL MARESME AL BORN, CUINA D’HORTA I DE LLOTJA DE MAR
Gonzalo Rivière i Luca Marongiu (Zero Patatero, Barcelona, km0 Slow Food)

16.45 – 17.30 h
LA CUINA DEL PORC I ELS BOLETS
Carlota Claver (La Gormanda, Barcelona)

18.00 – 18.45 h
PLATS TRADICIONALS INTERPRETATS
Fina Puigdevall (Les Cols**, Olot)

19.00 – 20:00 h
CUINA VOLCÀNICA: 25 ANYS CUINANT EL PAISATGE DE LA GARROTXA
Cuina Volcànica

AULA TAST

ESPAI ON ELS EXPOSITORS DE LA FIRA EXPLIQUEN ELS SEUS PRODUCTES A TRAVÉS DE TASTOS I MARIDATGES.

DISSABTE 23 NOVEMBRE 2019

12.00 – 12.45 h
TAST DE PRODUCTES ECOLÒGICS
Mas Corcó (Osona), Sun and Fruits (Osona), Bellverd (Alt Empordà) i Mas d’en Geli (Baix Empordà)

13.15 – 14.00 h
GIRONA, MAR I MUNTANYA I ALIMENTS EXCEL·LENTS
Tast a cegues de productes Girona Excel·lent

16.30 – 17.15 h
TAST DE XOCOLATES, VINS DOLÇOS DE PAGÈS I CAVES
Vallflorida Xocolaters (Vallès Oriental), Bombons Blasi (Barcelona), Xocolatas Aynousé (Urgell), Menjamiques (Tarragonès), Pagès Entrena (Anoia) i Mas Ponsjoan (Baix Empordà)

17.45 – 18.30 h
TAST DE FORMATGES ARTESANS I CERVESES ARTESANES
La Xiquella (Garrotxa), Formatges Bauma (Berguedà), Formatges Muntanyola (Bages) i Cervesa Marina (Selva).

19.00 – 19.45 h
TAST D’OLIS D’OLIVA AMB PRODUCTES ELABORATS
Torclum (Penedès)

DIUMENGE 24 NOVEMBRE 2019

12.00 – 12.45 h
GIRONA, MAR I MUNTANYA I ALIMENTS EXCEL·LENTS
Tast a cegues de productes Girona Excel·lent

13.15 – 14.00 h
TAST DE PANS ECOLÒGICS I CERVESES ARTESANES
Forn La Fogaina (Garrotxa) i Cervesa Minera (Ripollès)

17.00 – 17.45 h
DONES AL MÓN RURAL: LIDERATGE I EMPRENEDORIA AGROALIMENTÀRIA
Imma Olivella (Les Filos), Marta Serradell (Xolís d’Adons), Edurne Bordas (Planeses) i Ester Gomis (Ca Rosset)

18.15 – 19.00 h
TAST DE SOBRASSADES DE MENORCA I VINS DEL PRIORAT
Embotits Raima (Menorca) i Terres de Vidalba (Priorat)

AULA DELS NENS

DISSABTE 23 NOVEMBRE 2019

11.00 – 11.45 h
ASSABORIM EL PAISATGE AMB CUINA VOLCÀNICA
Joan Masegur (Hostal dels Ossos, Batet, Olot)

12.00 – 12.45 h
MENJA’T LA FARÀNDULA OLOTINA DE XOCOLTA
Mireia Ramon (Olor de canyella, Olot)

13.00 – 13.45 h
TASTA L’UNIVERS DE GUSTOS I COLORS DE LA FAGEDA
Neus Rabionet (La Fageda, Santa Pau)

17.00 – 18.30 h
3r Concurs de Coques de Forner de Catalunya

DIUMENGE 24 NOVEMBRE 2019

11.00 – 11.45 h
OMPLE EL CISTELL DE LA PLAÇA MAJOR D’OLOT I FES-TE EL PLAT
Sergi Nicastro (La Quinta Justa, Olot)

12.00 – 12.45 h
VOLS SER UN ENTREPANAIRE? APRÈN-NE AMB ELS NOSTRES FLEQUERS!
Isabel Catalina (Forn Joan Costa, Olot)

13.00– 13.45 h
TASTA LA PIRÀMIDE DELS ALIMENTS MÉS GUSTOSA
(Bar Hostal del Sol, Olot)

17.00– 17.45 h
MENJA’T LA FARÀNDULA OLOTINA DE XOCOLATA
Lluís Riera (Cacau Pastisseria, Olot)

18.00– 18.45 h
ASSABORIM EL PAISATGE AMB CUINA VOLCÀNICA
David Colom (L’Hostalet, Hostalets d’en Bas)

El preu de l’entrada a la fira és de 5€ i inclou 5 tiquets de tast. A més de tastar, el visitant també podrà comprar directament al productor. L’Aula dels Nens té un preu de 2 euros i l’Aula de Tast d’1 euro. Les inscripcions per a aquestes espais es realitzaran a l’entrada de la fira. L’horari serà el dissabte, des de les 10 del matí a les 9 del vespre, i el diumenge des de les 10 del matí a les 8 del vespre.

ELS MÉS PETITS TAMBÉ TENEN EL SEU LLOC A LA FIRA AMB ACTIVITATS PEDAGÒGIQUES AL VOLTANT DE L’ALIMENTACIÓ.

>>> Olot Cultura: Compra d'entrades online de concerts i espectacles. AQUÍ

>>> Per incloure una activitat a la nostra agenda, envia un correu electrònic amb la informació o cartell de l'esdeveniment a: elgarrotxi.cat@gmail.com