Jornada d’Open Arms a Castellfollit de la Roca

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’entitat Basàltiks, amb el suport de l’Ajuntament de Castellfollit, organitza una jornada cultural el diumenge 19 de maig, per recaptar fons per a l’ONG catalana, que treballa per evitar morts al mar Mediterrani

Open Arms és una ONG catalana destinada a salvar vides humanes al mar. Creada el 2015, va treballar de forma incansable per ajudar els refugiats sirians que intentaven arribar a les costes europees, ampliant posteriorment la seva tasca en rescatar qualsevol persona al llarg de la mediterrània. Per tal de donar suport a la seva funció, l’entitat jove ‘Basàltiks’ de Castellfollit de la Roca vol recaptar fons per a Proactiva Open Arms, i ho fa amb una jornada cultural el proper diumenge 19 de maig.

A partir de les quatre de la tarda, a l’Església Vella del poble hi haurà una actuació de màgia, a càrrec del Mag Sanyes de Montagut, que s’acompanyarà d’una xerrada sobre el treball que duu a terme la ONG. Posteriorment, al Mirador del cingle de Castellfollit de la Roca hi haurà un concert, on s’escoltaran els sons garrotxins d’Agnès Algueró, Sara Oliver i Dilema. Tots els implicats en les activitats hi col·laboren de forma benèfica, en pro de la solidaritat amb Open Arms.

En cas que la climatologia no permeti els concerts a l’exterior, l’organització preveu traslladar els actes dins la mateixa Església Vella de Castellfollit de la Roca. L’acte, organitzat per Basàltiks, compta amb l’ajuda de l’Ajuntament del municipi, i la col•laboració de Esfèric.cat, GinSet i Clip So, Llum i Imatge.