OLOT.DOC: Mostra dedicada al cinema documental

Comparteix-ho amb els teus amics:

Del 5 al 9 d’octubre tindrà lloc l’OLOT.DOC, la mostra dedicada al cinema documental. La mostra constarà de 5 pel·lícules, amb dues seccions destacades, una amb escoles I l’altra amb públic general.

Per escoles

Jornades al voltant del cinema documental per a alumnes d’ESO, Batxillerat i Graus, que permet apropar el documental al públic més jove. La mostra ofereix als alumnes una oportunitat única per despertar les consciències mentre gaudeixen descobrint històries fascinants i reals. Històries per emocionar, il·lusionar-se i reflexionar.

Documentals que pel seu contingut i temàtica resulten d’especial interès per a noies i nois a partir dels dotze anys. Parlen de temes que els inquieten, els afecten, que coneixen i els interessen, i que tracten a la vida quotidiana
i als Centres Educatius. Les projeccions s’acompanyen amb ponències i debats, amb persones i/o entitats dereconegut prestigi, al voltant del tema proposat pel film.

Per al públic general

Jornades al voltant del cinema documental -per al públic general- on poder tornar a gaudir del gènere consolidat  a festivals i cartelleres de grans capitals. Documentals que presenten històries que pel seu contingut i temàtica resulten d’especial interès.

Una oportunitat extraordinària per fer arribar missatges constructius entorn el món que ens envolta. NO ÉS UN FESTIVAL AMB COMPETICIÓ En aquest sentit, pretenem que el documental i la temàtica que proposin cadascun d’ells siguin el pretext per provocar debats i ponències al voltant del que hem vist a la pantalla.

Cal donar valor al gènere i tot el que comporta culturalment.

CONSULTA PROGRAMA AQUÍ