Taller per reescriure les cançons masclistes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dins la campanya Garrotxa sense violències, impulsada pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa (CASG), els ajuntaments de Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols i la Vall d’en Bas s’han unit per a fer diverses accions conjuntes agrupades sota el títol: “Qui canta, el masclisme espanta”.

El 8 d’octubre tindran llocs dos tallers per tal de poder posar noves lletres a les cançons de sempre. L’objectiu d’aquests tallers és fomentar la igualtat de gènere inventant noves consignes i tornades.

El primer taller tindrà lloc a la Biblioteca de les Planes d’Hostoles a les 16 h i l’altre serà a Can Trona, a la Vall d’en Bas, a les 18 h.

Aquests tallers participatius estaran conduits pel col·lectiu Lo Relacional, el qual té una llarga trajectòria organizant tallers i actes de dinamització comunitària.

Els i les participants dels dos tallers s’acabaran trobant el dia 24 d’octubre a les 11.30 h a Sant Feilu de Pallerols per participar en un acte amb música en directe a càrrec de La Corleona Karaoke Live Band.

Per participar al taller de Can Trona podeu enviar un correu a cantrona@vallbas.cat o un whatsapp al 648 814 293.

Comparteix-ho amb els teus amics: