Teatre: “SIBIL·LA” de la companyia Les Fugitives

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’espectacle reviu a la Sibil·la, una dona dels Pirineus catalans que va ser condemnada per bruixeria. Aquest cop, però els seus jutges seran molt diferents que els del seu primer judici. Vol ser una prèvia de la Fira de Sant Nicolau, en honor a la bruixa Estruga Maigarda del Mallol. Venda d’entrades ja disponible al taulell de Can Trona.

SINOPSI: Sibil·la revisa el passat per criticar el present. Cada fet o esdeveniment anterior condiciona directament el dia a dia actual. Durant l’edat mitjana 9 milions de bruixes van ser assassinades a Europa. Les bruixes van ser les primeres guerreres, les primeres practicants del control de la natalitat i les primeres alquimistes. I si aquells judicis per bruixeria haguessin sigut diferents? I si aquelles dones sàvies i guerreres no haguessin estat condemnades?

Representació el proper 5 de desembre a Can Trona. Venda física i en efectiu: 6 euros anticipada / 8 euros el mateix dia de l’espectacle. Si teniu problemes per venir a comprar l’entrada físicament podeu enviar un mail a cantrona@vallbas.cat per a fer una reserva.