XII Marxa Nadalenca d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un cop més arriba la Marxa Nadalenca, organitzada per Associació de Veïns de la Plaça de Catalunya, amb el suport de Càritas Oloten la seva dotzena edició i ho farà el dia 12 de gener de 2020. La sortida i arribada tindrà lloc a la Plaça Catalunya i que comptarà amb dues curses, una de competitiva i una caminant no competitiva, totes dues de 7 km, Un recorregut molt recomanat per diversos indrets d’Olot. I per la gent gran i persones amb mobilitat reduïda es farà una marxa d’1 km, aquesta gratuïta. La sortida serà conjunta a les 10 del matí.

Les 200 primeres inscripcions tenen garantides els obsequis: una samarreta tècnica de la cursa del Carrer Nou, gentilesa de l’Associació Girona Centre Eix Comercial, uns mitjons i diferents productes cedits pels nostres col·laboradors.

Aquesta cursa és de les més multitudinàries d’Olot, arribant fins a més dels 500 participants. Com en les darreres edicions, l’organització donarà 1 euro per cada inscripció a Càritas Garrotxa.

A part de les inscripcions per internet, també es podran fer presencialment el dia de marxa però amb un recàrrec de dos euros. Tothom tindrà dret a obsequis, regals i una degustació de xocolata desfeta i xurros.

Tothom tindrà dret als obsequis i a la degustació de xocolata desfeta i xurros, amabilitat de la Xurreria Jofre.

INSCRIPCIONS

Per internet en aquest enllaç o a la web de la Marxa Nadalenca. Les inscripcions per internet es tancaran el divendres 10 de gener a mitjanit. També tens l’opció de fer-les presencialment a la botiga Peacock de la Plaça Catalunya o el mateix diumenge, a partir de les 08h30, al lloc de la sortida amb recàrrec de 2€.

VÍDEO RELACIONAT: