XIV Marxa Santjoanenca

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com és tradició al nostre municipi, amb la celebració del divendres sant arriba una nova edició de la popular Marxa Santjoanenca, que aquest 2019 celebra el catorzè aniversari.

La marxa és organitzada pel Club Poliesportiu Santjoanenc (CPS) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts. La sortida serà el proper divendres 19 d’abril amb sortida a les 7:30h des del Pavelló, les inscripcions es podran fer mitja hora abans de la sortida a les mateixes instal·lacions esportives. El preu és de 6€ i inclou l’esmorzar i els punts de control.

El recorregut, d’aproximadament 20 km és una mica exigent, amb alternança de pujades i baixades però amb un desnivell positiu de només 850 m.

Ens acostarem a la Sebartiana per agafar el corriol de pujada al Prat de Vivers, ens desviarem a la dreta per seguir el camí dels guixos i abans de trobar l¡el Mas La Badosa, actualment en runes, es convidarà a un refrigeri i 1r control de pas.

Durant una bona estona baixarem per una pista que ens portarà a vorejar la ribera de Colldecarrera, a l’alçada de Can Tomàs, la travessarem per seguir uns quants metres per la pista asfaltada que porta a Can Planes i llavors començarem l’ascensció per un corriol força pedregós fins l’església de Sant Martí de Toralles. Aquí recuperarem forces amb un bon esmorzar.

Després de menjar ens espera una llarga baixada, passarem a pocs metres dels dos roures centenaris de Can Planes i ens tocarà tornar a pujar durant dos kilòmetres, fins a Castellar de la Muntanya. A partir d’aqúi tot serà planer i baixada, ens retrobarem amb el camí de la Sebastiana i finalment arribada de nou al CPS.