XXIII Sant Rock Festival

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els dies 7 i 8 de juliol a les fonts de Sant Roc d’Olot es farà un dels festivals més carismàtics d’Olot, el Sant Rock Festival

El Gos de Sant Roc és l’entitat encarregada de l’organització del festival, és una entitat sense ànim de lucre del barri de Sant Roc d’Olot, creada amb la voluntat d’oferir una nova oferta lúdica i d’oci a la nostra ciutat. Alhora, ser una plataforma per a donar a conèixer alguns dels nombrosos grups musicals que han anat sorgint a la ciutat d’Olot i comarca de la Garrotxa.

Una de les activitats més importants que realitza l’entitat cada any, des de 1995, és un festival musical a l’estiu, als paratges de les Fonts de Sant Roc, totalment gratuït. El festival té una durada de dos dies on s’omple d’un univers musical multicultural. La nit de divendres música electrònica amb Marsal Ventura, DJ Adrian Bau i AJ TECH, i a la nit de dissabte música de diversos estils, sobretot rock, amb GONU (Real Street Sound), Toni Beiro, Komodor i Milícians.

A més, aquesta edició, continuarem l’activitat iniciada l’any anterior, la Festa Holi, però en un nou emplaçament, a l’esplanada de darrere la plaça de braus d’Olot. L’acte tindrà lloc a les 18 h i seguidament es farà una festa de l’escuma.

PROGRAMA:

DIVENDRES 7

NIT ELECTRÒNICA, a partir de les 23:00 h amb els DJs:
– Marsal Ventura
– DJ Adrian Bau
– AJ TECH

DISSABTE 8

A les 18:00 h, a darrere la plaça de toros (C/Macarnau):
2a FESTA HOLI i de l’ESCUMA!!!! – Gratuït
Gran festa holi al centre d’Olot. Us hi esperem vestits de BLANC a punt de gaudir d’una bona tarda. Les bosses es podran comprar per un preu molt assequible.

NIT DE GRUPS EN DIRECTE, a partir de les 23:00 h:
– GONU (Real Street Sound), Rap. Sant Roc, Olot
– Toni Beiro, Rock, Soul & Blues, Olot.
– Komodor, PunkRock, Girona.
– Milícians, StreetPunk i Rock and Roll, Olot

Tots els actes són gratuïts