Agraïment dels treballadors i treballadores d’ambulàncies de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Agraïment dels treballadors i treballadores d’ambulàncies de la Garrotxa

Són moments molt complicats per a tots i totes, i nosaltres no en som cap excepció, al contrari, moltes vegades som la primera línia d’exposició, i estem en permanent contacte amb usuaris amb patologies que els fan més propensos a desenvolupar la malaltia amb clínica greu, necessitem extremar les precaucions, i per això volem agrair a tothom qui ens ha donat un cop de mà cedint-nos material de protecció, tant per a les persones (màscares, pantalles protectores, bates, monos…) com per als vehicles (fundes protectores per als seients o volant, màquines d’ozó….) a tots ells, moltes gràcies.

També volem agrair tots els ànims i suport que rebem per part de tots els garrotxins i garrotxines, la seva empenta ens dóna la força necessària per seguir!

Us adjuntem un cartell que des de ja mateix farem córrer per les xarxes socials, i us agrairem que ens ajudeu a fer-ho arribar a tota la població.

Moltes gràcies també a tots els mitjans de comunicació, la informació en moments com l’actual és clau per afrontar i superar el moment, i ho esteu fent amb cura i respecte per a tothom, quan tot hagi passat, no oblideu que haureu estat part essencial per superar la crisi sanitària.

TOT ANIRÀ BÉ!
Treballadors i treballadores d’ambulàncies de la Garrotxa