Ahir diumenge es va celebrar la 64a edició de la Travessia Tossols-Basil

Comparteix-ho amb els teus amics:

La veterana travessia va reunir a més d’un centenar de nadadors

Aquest diumenge més d’un centenar de nadadors es van concentrar en una nova edició, la travessia tenia diverses novetats, una era que totes les proves varen ser cronometrades digitalment amb la utilització de xips en format braçalet, el que ha de permetre agilitzar encara més el control dels temps i les classificacions. L’altra novetat destacable és que la travessia passa a formar part del Circuit de travesses i aigües obertes de Girosona, circuit format per importants proves com la Travessa de Lloret, la de les Illes Medes, Vora l’Estany, la de Roses, la de Puigcerdà, la del Pantà de Sau i la de Banyoles.

La inclusió dins aquest important circuit, permetrà als participants en la Travessia Tossols-Basil poder puntuar dins la classificació general del circuit, millorant el nivell i competitivitat de totes les proves.

Com ja és tradició, a primera hora es donarà inici a la jornada amb la xocolatada popular i el lliurament de dorsals, seguida de les proves de cada categoria, la cursa popular de 400 metres, la cursa de llarga distància i per finalitzar les activitats al Fluvià, es farà la “caça” de síndries i “ànecs de fira”.

CONSULTA TOTES LES CLASSIFICACIONS AQUÍ