Així, no: civisme a les àrees de recollida de residus

Comparteix-ho amb els teus amics:

Així, no: civisme a les àrees de recollida de residus

Una vegada més, hem de lamentar mals usos de les àrees de recollida de residus que tenim al terme municipal de Sant Joan les Fonts. Tot i que es van prenent mesures per tal d’evitar imatges com aquestes, ens seguim trobant amb trastos de tota mena deixats als contenidors.

Aquestes imatges corresponen a l’interior d’una àrea de residus de Sant Cosme a principis d’aquesta setmana. Radiadors i cadires es van abandonar sense cap mena de consideració a l’interior de l’àrea amb l’agreujant que impedien arribar fins al contenidor verd del vidre. Aquesta àrea, precisament, es va reformular fa uns mesos i es va tancar, donant als veïns una clau per accedir-hi. D’aquesta manera es volia evitar l’abandonament d’aquests trastos corresponsabilitzant a la ciutadania.

Recordem que si necessiteu treure trastos o mobles, heu de trucar en primer lloc a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts (972 29 00 52) per acordar un dia en el qual els serveis puguin emportar-se aquests elements i que no quedin abandonats a la via pública.

Info: Ajunt. Sant Joan les Fonts