Albert Pla, Manel, la Iaia, Txarango, Els Pets, Joan Dausà i La Troba Kung-Fu completen el cartell de l’Acústica

VALERO, ADRIANA - ACN · ID 109709/899521 Alguns dels artistes i organitzadors del Festival Acústica de Figueres a l'Antiga Fàbrica Damm
Comparteix-ho amb els teus amics:

El Festival Acústica de Figueres comptarà amb la presència d’artistes consagrats com Albert Pla, amb un concert de celebració dels 25 anys de carrera amb les col·laboracions de Joan Miquel Oliver, Quimi Portet, Pau Riba, Gerard Quintana, el Canijo de Jérez, Tomasito, Maria Rodés i Pascal Comelade. En aquesta 13a edició del festival, del 28 al 31 d’agost, també hi seran presents els Manel i la Iaia, que repeteixen a l’Acústica, i Txarango i Els Pets, que enguany s’estrenen a la convocatòria. Joan Dausà serà l’encarregat d’inaugurar l’escenari principal amb un concert gratuït pel públic assistent. La Troba Kung-Fu homenatjarà els fets del Tricentenari amb diversos glossadors dels Països Catalans.

VALERO, ADRIANA - ACN · ID 109709/899521 Alguns dels artistes i organitzadors del Festival Acústica de Figueres a l'Antiga Fàbrica Damm
VALERO, ADRIANA – ACN Alguns dels artistes i organitzadors del Festival Acústica de Figueres a l’Antiga Fàbrica Damm

Els nous artistes confirmats se sumen a la llista de cantants que ja s’havien anunciat per l’edició d’enguany, que se celebrarà del 28 al 31 d’agost a l’entorn del Museu Dalí. Destaquen els noms de Sílvia Pérez Cruz, que actuarà acompanyada per Raül Fernàndez, i Luis Eduardo Aute, amb un concert per commemorar els 75 anys dels bombardejos de Figueres que comptarà amb la col·laboració de Cesk Freixas i Joanjo Bosk. També s’ha confirmat la presència de Fundación Tony Manero i Beth que presentaran els seus nous treballs al festival. Els més petits podran gaudir de la tercera edició de l’Acustiqueta amb artistes com Macedònia i Diver-kids from Orquestra Di-versiones.

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha destacat la importància de la continuïtat del festival a la ciutat i la necessitat d’apostar perquè se segueixi celebrant a Figueres “independentment del color dels governants”. En aquest aspecte, el director del Festival Acústica, Xavier Pascual, ha explicat que el creixement de la convocatòria ha provocat un replantejament de la ubicació dels escenaris per tal d’assegurar el confort dels assistents. Pascual ha afirmat que els organitzadors han treballat perquè la nova distribució dels espais del festival no comportés un desplaçament del centre de la ciutat, de manera que els escenaris principals se situaran a la Plaça Catalunya i la Rambla, que acollirà els concerts amb més públic.

Comparteix-ho amb els teus amics: