Albert Serra penja les botes i Jordi Freixa no continuarà vestint de vermell

Comparteix-ho amb els teus amics:

El banyolí Albert Serra deixa el futbol després de 14 anys sent futbolista professional. Serra ha jugat les últimes 3 temporades a la Unió Esportiva Olot, dues a 3a Divisió i la última a 2aB.  El central del Pla de l’Estany va arribar a la Unió Esportiva Olot en el retorn del club a Tercera Divisió. Després de dos temporades, i un campionat l’equip va aconseguir l’ascens a Segona B on Serra hi havia jugat amb el Figueres. Va ser una peça fonamental per aconseguir l’ascens a 2aB Divisió i aquesta temporada a la categoria de bronze ha estat el segon central més utilitzat, tot i la competència, amb prop de 1.800 minuts i ha marcat un gol, contra el Constància.

MG_6012
Albert Serra

Tant la Unió Esportiva Olot com Albert Serra tenen predisposició per arribar a un acord i que el banyolí segueixi vinculat a l’entitat essent membre de l’Staff Tècnic. Serra té experiència i molts coneixements adquirits al llarg de la seva carrera i coneix perfectament la ideologia de la UEO.

Jordi Freixa no continuarà vestint de vermell la propera temporada, després de 8 temporades i 4 ascensos. Un jugador compromès amb el Club i la ciutat. Quan la Junta Directiva actual va començar el seu projecte a la UEO es va fixar en el lateral de Castellfollit de la Roca com un referent futbolístic del futbol garrotxí i el va voler incorporar. I així va ser, Freixa ha estat una peça fixa en els esquemes de tots els entrenadors, des de Preferent a 2aB.

MG_6049
Jordi Freixa

Jordi Freixa va arribar a l’Olot quan militava a 1a Regional i des de que va arribar el van seguir 4 ascensos, complir el somni de retornar a 3a Divisió, que era l’objectiu principal del Club i finalment el somni de la 2aB, que ha pogut gaudir dins el terreny de joc, acumulant aquesta temporada més de 2.000 minuts, repartits en 26 aparicions.

El Club li havia ofert formar part de l’Staff Tènic del 1r equip, però per motius laborals la combinació ha estat impossible. La Unió Esportiva Olot només pot que agrair la dedicació, lleialtat i treball que ha demostrat Freixa per aquest escut.