Aleix Domènch segon absolut a l’Skimo10 d’Andorra

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aleix Domènch segon absolut a l’Skimo10 d’Andorra

ANDORRA SKIMO10 és una travessa d’esquí de muntanya de llarga distància amb l’objectiu de fer la volta Andorra en format de cursa per etapes en equips de 2 o 3 persones.

La travessa de 70 km i 5.000 metres de desnivell positiu es va desenvolupar per un recorregut d’alta muntanya, en un entorn espectacular, enllaçant les dues valls Andorranes, travessant 10 refugis, va aplegar els millors professionals d’aquest esport, gaudint d’un recorregut inèdit, amb una primera etapa ràpida i una segona més tècnica.

El punt de sortida de la 1a etapa, el dissabte 23, va ser les instal·lacions de Naturlandia a 2.000 m i l’arribada a l’estació d’esquí de Grau Roig a 2.200 m. En un recorregut de 30 km mentre que la 2a etapa més tècnica i llarga d’uns 40 km, va tenir l’arribada a l’estació d’esquí d’Ordino Arcalís a 2.100 m.

Aleix Domènech, que va fer equip amb l’empordanès Pau Coll, junts varen aconseguir la segona posició absoluta després de pràcticament 8 hores de competició per darrere d’Oriol Cardona i Marc Pinsach.

Comparteix-ho amb els teus amics: